Det kan være nemt og enkelt

Nyhedsbrev_sept

Det er dine tanker, der gør det besværligt

At skabe en god og succesfyld pengerelation med din partner kan lyde vanskeligt og udfordrende, men det behøver det ikke at være.

Det er dine tanker, der gør det besværligt.

Her får du – ganske gratis – mine 5 små enkle trin til, hvordan du kommer i gang.

Inden du får dem, vil jeg gerne fortælle dig om mine retreats.

Økonomisk retreat – kun for dig og din partner

Hvad siger du til at få 1 døgn, hvor du og din partner arbejder med jeres pengerelationer og økonomi?
(Du er også velkommen, hvis det kun er dig).

Vil det ikke være total luksus at kunne tage hjem med en fuldstændig transparent økonomi og en plan for, hvordan jeres drømme bliver realiseret?

Jeg tilbyder retreat, hvor du/I er sammen med mig i 24 timer her hos mig. Jeg har fokus på jer og jeres proces, det er mig, der har overblikket, og jer, der arbejder med jer selv og med hinanden.

I løbet af de 24 timer taler vi om den nuværende økonomi, jeres forskellige opfattelser af penge og økonomi, afklarer værdier, prioriterer drømme og laver en specifik handlingsplan for de næste 12 måneder.

Ring til mig29 91 63 76 eller skriv til mig på lone@primaliva.dk.Ring til mig på 29 91 63 76, hvis du kan mærke, at det lige er det, du/I har brug for.

desert-dune-dunes-65562

5 enkle trin til parforholdets stærke pengerelation

Trin 1: Åben munden
For at komme i gang er det nødvendigt, at du åbner munden og begynder at tale med din partner om, hvordan dit forhold til penge er.

Han er måske ikke klar til at tale om det nu, men fortsæt alligevel.

Du bliver fortrolig med at sætte ord på dine tanker og følelser, og du træner dig selv til – ikke at bliver forført af dine følelser.

Dine følelser er supergode til at forføre dig til at lukke munden igen eller til at lade frygt og angst få magten over dig, når der skal snakkes penge og økonomi.

Trin 2: Fortæl hvad du drømmer om

Når drømme ikke bliver realiseret, er det, fordi du tænker:

Vi gør det i morgen
eller
Vi venter til næste år, hvor der er bedre styr på tingene/økonomien

Der kommer ikke styr på noget af sig selv, du skal gøre en indsats.

Derfor er det vigtigt at sætte ord på de drømme, du VIL realisere. Måske er det ikke ord, måske skal du tegne, male, danse, synge – det er lige meget, bare det giver mening for dig.

Når drømmene får vinger, bliver de virkelige og vækker en længsel i dig. Længsler er meget vanskelige at overhøre og udsætte til næste år.

Trin 3: Accepter forskelligheden

Kender du begrebet “din model af verden”?

Det betyder, at der er kun en i hele verden, der har din “model af verden”, og det er dig – det er derfor, vi kan diskutere, være uenige og i sidste ende gå fra hinanden.

Det er også derfor, at det er spændende at lære andre mennesker at kende og høre, hvordan deres model af verden er, blive udfordret og vokse med indtryk fra andres perspektiver.

Din partner har også sin helt egen unikke model af verden – også når det kommer til penge og drømme. Derfor det er så vigtigt, at du taler med ham om, hvordan jeres modeller af verden er, og hvordan I sammen kan skabe jeres fælles model af pengeverdenen for jeres liv.

Trin 4: Gør status – hvor er I nu

Hvis dine drømme skal have vinger og flyve med dig, er det nødvendigt, at du kender din økonomiske situation og konsekvenserne af det valg, du har taget – lige NU.

Det handler både om din fysiske økonomi, den, du har i netbank, og din mentale økonomi – dine pengevaner, dine overbevisninger om penge. Du kan ved et enkelt kig i din netbank se, hvilke overbevisninger der styrer dig og din økonomi.

Step 5: Tag jeres forhold seriøst

Hvor mange gange er du begyndt på en livsstilsændring og så efter 14 dage stoppet og hoppet tilbage til gamle vaner?

Hvis du vil skabe en forandring, er du nødt til at gøre en indsats, også når det handler om at få en bedre pengerelation til din partner.

Aftal, hvornår I taler om penge og økonomi – sæt det ind i kalenderen og gør mødet til noget hyggeligt og særligt.

Kom med over på www.lone-eriksen.dk – der ligger dagsorden til økonomisk topmøde, som du kan downloade helt gratis.

Når du bruger den struktur, kommer du gennem de punkter, der er nødvendige for at holde fokus på din økonomi, så du kan begynde at realisere dine drømme.

Kan du mærke, at jeres pengerelation har brug for et serviceeftersyn? eller kender du nogen, der gør, så ring til mig på 29 91 63 76 eller skriv til mig på lone@primaliva.dk.

Jeg tilbyder dig 30 min. gratis økonomisk sparring

Er du interesseret i at vide mere om den måde, jeg kan hjælpe dig med at få kontrol over din økonomi og dine økonomiske vaner så læs mere her.

Lone Eriksen

By |2019-03-29T14:18:45+00:00september 14th, 2018|Par økonomi|0 Kommentarer

About the Author:

Læg en kommentar