Derfor har du brug for en økonomisk rådgiver

pexels-photo-1122868

Går du til tandlæge med jævne mellemrum?
Får du tjekket din bil hver 20.000 km?
Får du tjekket fyret i dit hus?

Ja, selvfølgelig gør du det, fordi du ved, at det vil koste dyrt på den lange bane, hvis du ikke gør det.

Derfor har du brug for din egen private økonomiske mentor

Som uvildig rådgiver/mentor bliver jeg tit stillet spørgsmålet?

Min økonomi er OK, så hvorfor skal jeg bruge penge på dig?

Det skal du ud fra 3 forskellige perspektiver:

Din bankrådgiver

Hun er under voldsomt pres for øge sin indtjening, også på dit engagement, og det påvirker hendes rådgivning af dig og det, hun ønsker, du skal købe i hendes forretning.

Måske har du ikke opdaget det endnu, men en dag vil du opdage, at det er sådan, det hænger sammen.

Der har været en kultur i vores samfund, hvor bankansatte var på højde med en præst – det, der blev sagt i banken, var lige så troværdigt som det, der blev sagt i kirken.

Begge institutioner mister autoritet. Der ser vi tydeligt i, at vi søger en mening med livet uden for kirken, og du har – som bankkunde – brug for at have din egen private uvildige rådgiver, som varetager dine interesser 100%.

Dig

Du har brug for at have en at tale med din økonomiske situation om – en, som ser det fra dit perspektiv, og som kender din situation og er i stand til at tale med dig om det, du drømmer om og ønsker skal ske i dit liv.

Vi søger rådgivning fra eksperter inden for mange livsområder: parterapi, sexolog, søvncoach, kost, motion etc.

Når det kommer til penge og økonomi, finder du det måske vanskeligt at søge en ekspert, fordi der er mange negative følelser forbundet med penge og økonomi.

Dine penge

En økonomi, der er OK, kan blive bedre – der vil altid være et blind spot i din økonomiske situation, som du ikke selv kan få øje på – og når du får det, kan det betyde, at du kan få endnu mere ud af de penge, som du sælger din tid for at få ind på kontoen.
Det kan handle om optimering – det kan handle om at få fokus på blinde pengevaner, der tømmer din konto – og det kan handle om at få afstemt dine værdier, så de afspejler sig i din netbank.

Er du blevet usikker på din banks intentioner, eller kender du nogen, der er, så ring til mig på 29 91 63 76 eller skriv til mig på lone@primaliva.dk.

Jeg tilbyder dig 30 min. gratis økonomisk sparring

Er du interesseret i at vide mere om den måde, jeg kan hjælpe dig med at få kontrol over din økonomi og dine økonomiske vaner så læs mere her.

Lone Eriksen

By |2019-03-29T14:18:46+00:00august 21st, 2018|Økonomisk tryghed|0 Kommentarer

About the Author:

Læg en kommentar