kontaktBilledeSide
…det skyldes, at jeg i starten af året begyndte på en transformationsproces – som jeg tror – jeg er ved at være igennem nu.

Det har ikke været et bevidst valg, men en proces, jeg blev skubbet ud i af forskellige omstændigheder.

Processen blev sat i gang af, at der ikke var nogen kunder i min forretning.

Men sådan var virkeligheden, og det satte gang i min indre rejse – jeg vil spare dig for alle detaljerne om, hvor ked af det jeg har været, og hvor mange gange jeg har været i tvivl, om det nu er det rigtige, jeg laver, og i stedet skulle finde et arbejde.

Mine erfaringer gennem 7,5 år

I løbet af de år, jeg har været økonomisk rådgiver/mentor har jeg været gennem utallige processer med at blive bedre og klogere og mere attraktiv for kunderne.

Jeg har brugt utallige ressourcer – både energi og penge – på at mødes med mange kloge mennesker, der har fortalt mig, hvad jeg skal gøre for at tiltrække kunder.

Jeg har lyttet til dem og gjort, som de har sagt – uden synderlige resultater. Jeg har lavet forretningsplaner, hjemmesider, google-optimering og tusind andre ting – lige meget hjalp det.

Jeg er ved at blive kvalt

Lige nu sidder jeg med følelsen af at være ved at blive kvalt af gode råd – både dyre og billige – om, hvordan jeg skal komme ud mit budskab – jeg føler, at jeg forsvinder i struktur og rammer, der pludselig – i mit hoved – bliver det vigtigste – og indholdet bliver ligegyldigt.

Jeg ved, at det er i mit hoved, at det er blevet sådan, men jeg kan konstatere, at det har lagt en begrænsning på, hvordan jeg kommer ud med mit budskab om det gode liv.

Det gider jeg ikke mere

Da jeg besluttede mig for at blive selvstændig, var det, fordi jeg havde drømmen om det gode liv, som for mig blandt andet indebærer, at jeg hjælper mennesker med de udfordringer, de møder på livets rejse.

Det bliver jeg ved med – omend på en ny og mere holistisk måde.

Igennem min “indre rejse” de sidste 3 måneder har jeg spurgt mig selv:

“Hvad er det, der gør mig glad?”

Det, der gør mig glad, er, når jeg oplever, at andre bliver glade og får mere energi af at være sammen med mig, og det sker, når jeg er uden filter, rammer og koncepter.

Mere præcist: Når jeg er mig selv!!!

Når jeg deler ud af min kærlighed – kærlighed, der er forklædt på mange måder. Det kan være ved at hjælpe dig med at få styr på din økonomi, det kan være ved at bage en lækker kage eller lave et godt måltid mad og nyde det sammen med dig eller hjælpe dig med at finde dine livsværdier.

Kærligheden er for mig grundlæggende for, at vi kan leve det gode liv – også selvom vi ikke har mange penge.

Der er hårdt brug for både at få og at give kærlighed – se bare op fra din skærm og ud i verden – den skriger efter kærlighed.

Den verden, vi lever i, savner nærvær og tid sammen med mennesker, der vil os.

I morgen fylder jeg 60 år

I 60 år har jeg forsøgt at gøre andre glade ved at gøre, som de fortalte mig, jeg skulle gøre – det var ikke særlig tit, at det gjorde mig glad – jeg mistede mig selv.

Fra i morgen gør jeg det, der gør mig glad!

Jeg har altid været et søgende menneske, og det har givet mange udfordringer gennem mit liv.

De sidste mange år har det spirituelle fyldt meget i mit liv, men jeg har ikke rigtig haft modet til at stå offentligt frem med det. Nogle gange er det poppet op i et nyhedsbrev, men det har aldrig været så synligt.

Gang på gang har jeg oplevet i mine rådgivninger, at det ikke kun drejer sig om økonomi, men om hele mennesket og om det, der er større end os selv.

Den holistiske rådgivning

Jeg vil fremover have det hele menneske – det spirituelle, det mentale og det fysiske aspekt – i fokus i mine rådgivninger og mine budskaber.

Derfor vil du få nyhedsbreve, blogindlæg og facebook-videoer om det, der optager mig, og somkan inspirere dig i dit liv.

Der vil også dukke noget om penge og økonomi op, men det bliver i et større perspektiv – det bliver set ud fra et holistisk og spirituelt perspektiv.

Det bliver uden filter

Fremover får du mig uden filter – du kan stadig købe økonomisk rådgivning, men mit fokus vil være på, at jeg er nærværende og giver dig det, du længes allermest efter – kærligheden – forklædt på mange forskellige måder.

Du vil også opleve, at min hjemmeside, mine blog, min facebookside m.v. ikke lige stemmer overens med det, jeg siger fremover – who cares?

Fremover er det indholdet – mit budskab – der tæller. Det kan både handle om budget og om den spirituelle økonomi – men du skal vide, at jeg sender kun det, der betyder noget for mig, og at der er en højere mening med det.

Jeg er overbevist om, at du bliver inspireret af noget af det, jeg sender til dig.

Jeg håber, du stadig har lyst til at følge mig og modtage mine nyhedsbreve – jeg glæder mig i hvert fald til at inspirere dig med mine tanker, overvejelser og oplevelser i livet.

I øvrigt har jeg lært at være taknemmelig for de “hints”, der kommer, uden at jeg beder om det – det åbner for nye og bedre muligheder

Foråret er her – og solen vil skinne på dig inden længe.

Nyd livet

Lone Eriksen

Dette blogindlæg er sendt som nyhedsbrev til min abonnementer den 2. april 2018.