Har du – også – brug for en økonomisk skytsengel?

HAr du brug for en skytsengel

En økonomisk skytsengel fjerner din frygt og angst for penge og giver dig mulighed for at leve dit liv

Louise er på vandretur i Japan og har i dag sendt mig en smuk opdatering om turen samt flotte billeder.

Hun slutter sin dejlige mail med at skrive:

Tak, fordi du gjorde turen mulig

For omkring 2,5 år siden kontaktede Louise mig, fordi hendes økonomiske situation var meget langt ude – ifølge hendes opfattelse.

Hun græd i telefonen og fortalte mig, at hun skammede sig over sig situation og var flov over, at hun ikke kunne styre sin økonomi, fordi hun – rationelt – havde alle forudsætninger for at have en supersund økonomi.

Louise har aldrig nogen penge

Louise er læge og var i gang med at uddanne sig til speciallæge – et job med god indtægt. Hun bor i en lækker lejlighed i udkanten af København, er single og har ingen børn – og alligevel følte Louise, at hun aldrig havde nogen penge.

Da vi mødtes første gang, hviskede Louise til mig: Det er meget længe siden, jeg har været på netbank – jeg tør det ikke, og jeg har ingen anelse om, hvor mange penge jeg har, eller hvor meget jeg skylder. I løbet af dette møde kommer det frem, at Louise har været syg og har en angst for alt med penge og økonomi.

Louise arbejder og lever livet – jeg styrer økonomien

Vi bliver enige om at samarbejde – jeg styrer hendes økonomi, Louise koncentrerer sig om arbejdet og livet.

Jeg rydder op og organiserer og får skabt et overblik over den økonomiske situation.

Det viser sig hurtigt, at Louises økonomi mest er rodet i hendes hoved, og efter lidt tid kan vi sætte ydelsen op på boliglånet og begynde at spare op til Louise drøm: Vandretur i Japan.

Det har taget cirka 2 år at få råd til den drøm, og lige nu vandrer Louise rundt i Japan og realiserer sin drøm – udelukkende fordi hun turde bede om hjælp.

Louise har mange gange sagt til mig: ”Du er min økonomiske skytsengel – uden dig var jeg aldrig kommet så langt med mit liv og mine drømme”.

Lad være med at tro, at du skal/kan klare alting selv, bed om hjælp, hvis du kan se, at du fortsætter med de samme uhensigtsmæssige vaner og derfor bliver ved med at skabe de samme resultater.

Længes du efter en økonomisk skytsengel, eller kender du nogen, der gør, så ring til mig på 29 91 63 76 eller skriv til mig på lone@primaliva.dk.

Jeg tilbyder dig 30 min. gratis økonomisk sparring

Er du interesseret i at vide mere om den måde, jeg kan hjælpe dig med at få kontrol over din økonomi og dine økonomiske vaner så læs mere her.

Lone Eriksen

By |2019-03-29T14:18:45+00:00marts 20th, 2019|Økonomisk Mentor|0 Kommentarer

About the Author:

Læg en kommentar