Om Lone2019-08-20T15:20:01+00:00

Om Lone Eriksen

Stor erfaring med penge og økonomi

Jeg ved hvilke udfordringer, du står med, når det drejer sig om penge og økonomi.

Det ved jeg, fordi jeg med min baggrund fra banker, kreditforeninger og ejendomsmæglere har arbejdet med mennesker og deres økonomi i mere end 30 år.

Det, der optager mig mest, er at du får økonomisk tryghed og økonomisk selvtillid til, så du kan få ro og overskud i dit liv.

Jeg kombinerer min viden og erfaringer fra min tid i bank, realkredit og ejendomsmægler med personlig udvikling.

Hvad betyder det for dig?

  • Du får nemme og effektive værktøjer og metoder til at få en anden økonomi end den du har nu
  • Du kan gennemskue din økonomi og konsekvenserne af den
  • Du får en økonomi, der støtter op om det liv, du ønsker dig
  • Du forstår, hvorfor banken siger og gør som den gør – i din situation
  • Du har økonomisk selvtillid til at mødes med banken.
  • Du bliver bevidst om dine mønstre og pengevaner
  • Du får støtte til at ændre dit mindset

PENGEHISTORIER OG PENGEVANER


Jeg tager udgangspunkt i dig, for det er dine pengevaner og dine pengehistorier, der skaber dit forhold til penge, og det påvirker alle dine valg i din hverdag.

Ubevidste pengevaner koster mange penge hver dag, hver uge, hver måned og hvert år – penge som du kan bruge til det, der er allermest vigtigt for dig.

Pengevaner er den ubevidste måde, du bruger dine penge på – det du køber igen og igen – uden at tænke på, hvorfor du køber det, og om du har brug for det. Pengehistorier er de erindringer, der ligger i din underbevidsthed, som styrer din måde at bruge penge på.

DIN UDVIKLING er i fokus

Det er din menneskelige udvikling, der er den vigtigste, ikke dine penge.

Derfor har jeg udviklet en unik model – Pengekompasset – som tager udgangspunkt i, hvad der er vigtigt for dig, i dit liv og i din økonomi.

Modellen giver overblik over din nuværende situation og afdækker dine drømme og planer for dit liv og ud fra det, kan vi lægge en plan for din økonomi, der realiserer de drømme, du har privat, for dit parforhold eller for din forretning.

HER KAN DU OGSÅ MØDE MIG


Når jeg ikke hjælper mennesker med at få økonomisk selvtillid, er jeg en ivrig blogger og skriver om penge, økonomi, om tanker og følelser om penge, og hvordan det påvirker alle områder i livet.

Jeg er klummeskribent i landsdækkende aviser og optræder jævnligt i Go Morgen og Go Aften Danmark, hvor jeg giver gode tips til danskernes privatøkonomi.

Jeg er en flittigt benyttet foredragsholder med foredrag der sætter penge og økonomi i en anden kontekst end den, du normalt ser den i, det betyder at du får en anden opmærksomhed på hvordan du forholder dig til penge og økonomi.

Jeg synes, det er vigtigt at give tilbage til nærmiljøet og er en del af styregruppen i www.q4300.dk, som styrker integrationen blandt kvinder, og er frivillig i foreningen Medusa, hvor jeg rådgiver voldsramte kvinder om deres økonomiske muligheder.

Jeg har skrevet bogen ”10 trin til en tjekket økonomi”.

100% DEDIKERET OG 100% UVILDIG


Jeg er 100% dedikeret til dig, din økonomi og dit liv, og jeg er 100% uvildig – jeg modtager ikke penge eller gaver fra banker, pensionsselskaber eller andre som er interesseret i dig som kunde.

Jeg rådgiver ikke om pension, investering, boliglån og kreditaftaler. Hvis du har brug for det, henviser jeg til Danmarks førende eksperter indenfor deres områder.

Skal jeg hjælpe dig med din økonomi? Så ring til mig på 29 91 63 76 eller udfyld kontaktformularen.