økonomisk rådgivning giver dig økonomisk tryghed

Hvad koster take-away?

For Rasmus og Maria var prisen den bryllupsrejse til Thailand, der aldrig blev til noget.

Ikke kun én gang – men faktisk kunne de have været kommet på bryllupsrejse til Thailand 4 gange for de penge, de brugte på take-away.

Er du chokeret?

Det var Rasmus og Maria også, da de fandt ud af, hvor mange penge de brugte hver måned på take-away.

De var klar over, at det nok lige var i overkanten – det beløb, der blev brugt – de havde talt om, at det nok lå omkring 8-900 kr. om måneden.

Vise børnene et godt eksempel

Da de gennemgik deres pengeforbrug, stod det hurtigt klart for dem, at det var gået helt over gevind, og at de faktisk brugte flere penge på take-away om måneden end på almindelig husholdning.

Rasmus og Maria har to børn og har gode og stærke værdier om at være det gode forbillede, så de brugte en del tid på at lave fornuftige madpakker til børnehave og skole, men hvad hjælper det, når vi så spiser så meget ”hurtig mad”? siger Rasmus.

de usynlige penge

De penge, du bruger på take-away og andre vaner, er ”de usynlige penge”. Det er penge, der jævnligt bliver brugt, uden at du tænker over det – det kan ud over take-away være penge til cigaretter, slik, kager, alkohol, coffee-to-go – ja, du ved selv, hvor de er i din økonomi.

De usynlige penge skal du gøre en særlig indsats for at finde, fordi det er blevet en vane at bruge dem, og dine vaner er ubevidste. Først når du begynder at have fokus på dem, kan du ændre dem.

Rasmus og Maria arbejdede med minikurset “Få mere ud af dine penge og fandt 46.200 kr. om året – nok til en forsinket bryllupsrejse.

Gemmer der sig også usynlige penge i din økonomi?

Så kan du købe minikurset “Få mere ud af dine penge – uden at arbejde mere” her