Tip nr. 2: Bag et brød – fra bunden

 

Mit første tip – som du kan læse her – er at komme ud i naturen så hurtigt som muligt – at mærke jorden under dig og måske kramme et træ.

TIP nr. 2 handler om at bage et brød fra bunden

At bage et brød fra bunden, er en god måde at blive groundet på. Du opdager, at det tager tid at udvikle et brød, fra du får tanken til at du kan sætte tænderne i et brød, der er bagt med kærlighed og omsorg for processens udvikling.

Udover at det en god grunding øvelse, gør du noget godt for dig selv – at lave sit eget brød og spise det med opmærksomhed, er en kærlighedserklæring til dig selv om, hvilken energi du ønsker at give din krop.

Vores verden og vores liv er mentalt og det meste foregår i tankens tempo og vores kroppe har store problemer med at følge med. Efter min mening, er det  årsagen til megen stress og sygdom.

Lær af naturen

Hvorfor er det så svært for os at forstå, at vi er en del af naturen og har de samme processer som naturen?

Ting tager tid og alt udvikler sig når det er klart til det. Det er det jeg oplever, når jeg bager et brød – brødet får tid til at modnes og til at udvikle sig og blive klar til næste trin i processen – hvis jeg forcerer det, bliver brødet dårligt.

Sådan er det også med os og vores liv – vi udvikler os gennem livet og ved at have fokus på den naturlige udvikling, bliver du helt af dig selv klar til næste trin o processen – alting kommer på dette rette tidspunkt når du er klar til det.

Se min video, hvor jeg er i gang med surdejen

Jeg har lavet en video om at bage sit eget brød, se den her

Del gerne dine erfaringer med jetlag, og hvad du gør ved det

Lone Eriksen